Teljes lakáskiürítés hagyatékfelvásárlással

 

Hagyatékfelvásárlás során az Ön számára az a legkényelmesebb megoldás, ha nem csak az értékek kerülnek kifizetésre és elszállításra, hanem teljes lakáskiürítés történik. Amennyiben Önt is érdekli a teljes lakáskiürítés lehetősége, akkor hívjon minket az alábbi telefonszámon.

 

(+36) 70 423 8441


A hagyatékból származó ingóságok olykor rengeteg problémát okoznak az örökösök számára. A legnagyobb probléma, hogy ez ellehetetleníti az ingatlan bérbeadását vagy értékesítését.

 

Önkormányzati lakás visszaszolgáltatásakor még nagyobb problémát okoznak az értéktelen ingóságok, mivel ebben az esetben rövid idő áll rendelkezésre a lakáskiürítés megszervezéséhez.

 

Lakáskiürítés akár ingyen

 

Amennyiben Ön most jutott hozzá egy lakáshoz, illetve saját lakását kénytelen valamilyen okból gyorsan eladhatóvá vagy kiadhatóvá tenni, akkor jól ismeri a lakáskiürítés kényelmetlenségeit.

 

Lakáskiürítés hagyatékfelvásárlás

Ilyen esetben a legnagyobb probléma az, hogy az értékes könyvek és tárgyak egy lakásban vannak a használhatatlan bútorokkal és egyéb ingóságokkal. Különböző felvásárlókat kell felkérni az értékbecslésre, valamint el kell intézni a lomtalanítás hosszadalmas és drága folyamatát. Miért ne történhetne a lakáskiürítés gyorsan és ingyen?

 

Ezt a feladatot vállaljuk át Ön helyett. A hagyatékban található könyvekért és egyéb értékekért azonnal fizetünk. Az értékek nagyságrendjétől függően a lakáskiürítés már ingyen van. Így Önnek egy csapásra megoldódik a problémája. Ez a leggyorsabb és legtakarékosabb megoldás.

 

Lakáskiürítés és hagyatékfelvásárlás egyben

 

Lakáskiürítés hagyatékfelvásárlásHosszú ideje foglalkozunk könyvfelvásárlással és hagyatékfelvásárlással. Munkánk során azt tapasztaltuk, hogy a lakáskiürítés szinte mindenkinek gondot jelent. Ezt kívánjuk megoldani Ön helyett.

 

Nekünk fontos az Ön kényelme! Ezért felvállaljuk, hogy a teljes hagyatékot kezeljük. Az értékes ingóságok felvásárlása után elvégezzük a teljes lakáskiürítés folyamatát.

 

Önnek nem kell lomtalanítással, konténerrel és egyéb ezzel járó kényelmetlenséggel bajlódnia, mi megtesszük Ön helyett.

 

Lakáskiürítés előtt a kiszállás és a hagyaték értékbecslése díjmentes.

 

Válassza Ön is a kényelmet, a biztonságot és a takarékosságot!

(+36) 70 423 8441