Egy igazi bibliofil vállalkozás

 

KönyvfelvásárlásA könyvfelvásárlás számunkra igazi élmény és kihívás. Hasonló az érzés, mint amikor egy kisgyermek beszabadul a játékboltba vagy egy játszóházba. Azt sem tudja hirtelen, hogy hová kapja a fejét, mit fogjon meg, mivel játsszon először.

A mi esetünkben a könyvfelvásárlás szinte ugyanilyen szituáció. A könyvek iránti szeretet, a téma és a tartalom, valamint az olvasás öröme számunkra roppant fontos, és azt tapasztaljuk, hogy antikvár üzletünkbe betérő vásárlóink is mind egytől egyig nagy örömüket lelik munkánkban.

Ebből kiindulva is fontos számunkra a könyvfelvásárlás lehetősége, hiszen általa folyamatosan bővülő, egyre szélesebb kínálattal és könyvválasztékkal tudunk látogatóink rendelkezésére állni. Lehetséges, hogy ami az egyik embernek csak lom és kacat, az a másiknak valódi kincs.

Itt nem feltétlenül a könyv értékéről beszélünk, sokkal inkább arról a plusz tartalomról, ami a könyvfelvásárlás után a másik emberben sok mindent felidézhet.

A könyvfelvásárlás során megveszünk antik, régi, de akár egy-két évvel korábbi kiadású könyveket is. A viszonylag újabb kiadású alkotások is keresettek nálunk, ezekre leginkább a kis pénzből élők, a kismamák, szülők és nyugdíjasok tartanak igényt. A könyvfelvásárlás alkalmával hozzánk kerülő regények, kötelező olvasmányok ezeknek az embereknek komoly segítséget jelentenek. Ugyanez vonatkozik az idegen nyelvű szótárakra, lexikonokra is.

A könyvfelvásárlás során a régi és antik könyvek nemcsak az esetleges értékességük miatt válnak fontossá számunkra, hanem az ezekben a könyvekben rejlő tudásanyag sokszor felbecsülhetetlen értéket képviselhet az érdeklődők és a gyűjtők számára. Nem beszélve arról a különleges érzésről, amely már akkor a hatalmába keríti az embert, amikor még csak a kezébe veszi ezeket a könyveket, könyvsorozatokat.

Végezetül szeretnénk ismét kérni, hogy ne dobják ki hagyatékból, költözésből megmaradt könyveiket. Mi szívesen élnénk a könyvfelvásárlás lehetőségével! Forduljon hozzánk bizalommal!