Szolgáltatásaink Budapesten

 

Könyv felvásárlás Budapest területén és a környező településeken is folyamatosan folyik. Legyen az hagyatéki vagy intézményi értékesítés, csapatunk értékel, vásárol és elszállít.

A könyv felvásárlás Budapest területén nem merül ki az antik könyvek vásárlásával, a régi és a használt könyv egyaránt portfóliónk része. A könyv felvásárlás Budapest városában és környékén számunkra azért fontos, hogy megnövekedett vevőkörünket folyamatosan változó, igényes kiadványokkal láthassuk el, miután sokan az állandó készlettel rendelkező könyvtárakkal szemben bennünket részesítenek előnyben. A könnyed irodalmi alkotások is elférnek polcainkon.

Maga a könyv felvásárlás Budapest és Magyarország területén, az 1850-es évek antikváriumainak történetét figyelembe véve, igen nagy múltra tekint vissza. Különösen Budapesten, hiszen Magyarország lakosságának húsz százaléka itt lakik. A könyv felvásárlás Budapest területén és környékén segíti az ország más területein működő antikváriumok munkáját is, hiszen kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően kölcsönösen segítjük egymást partnereinkkel.

Az antik könyvek gyűjtőinek száma természetesen jóval kevesebb, mint azoknak az olvasni vágyóknak a csoportja, akik csak könnyed kikapcsolódásra vágynak. A könyv felvásárlás Budapest és környékén a használt regények piacán is igen intenzív, hiszen az olvasók nem ritkán a megvásárolt könyvet elolvasásuk után ismét visszairányítják a kereskedelmi körforgásba.

A könyv felvásárlás Budapest és környékén segíti a lexikonok, szótárak, ismeretterjesztő könyvek másodkézből való beszerzését. Fontos és elterjedt forma, hiszen például a Magyar értelmező kéziszótár is a megfelelő kiadásban kincsnek számíthat az ember könyvespolcán.

A könyv felvásárlás Budapest területén előzetes cím- és időpont-egyeztetés után helyszíni kiszállással történik.

Amennyiben az ön ideje véges, érdemes előre összekészíteni az eladásra kínált mennyiséget, hiszen így rövidebb idő alatt tudjuk megtenni ajánlatunkat. Kérjük, a könyveket lehetőség szerint óvják a sérülésektől, ne rongálják őket.

Könyv felvásárlás Budapest szolgáltatásunk a fővárosban és a környéki településeken történik, hívjon minket bizalommal.