Szépirodalom másodkézből

 

Cégünk fő profilja a használt könyv vétel és eladás. A használt könyv vétel fogalmán belül lényegében bármilyen témájú mű érdekes lehet számunkra, legyen szó szépirodalmi alkotásról, lexikonokról, mesekönyvekről, szótárakról, regényekről, verseskötetekről.

A használt könyv keletkezése tekintetében több korszak is számításba jöhet. Megemlíthetjük az antik könyveket, amelyek legalább százéves múlttal rendelkeznek, valamint a régi könyveket, de az egy-két évvel ezelőtti kiadású könyveket is idesorolhatjuk.

Használt könyv vétel szempontjából, legyen bármilyen idős is a kiadvány, értékét emeli, hogy már múlttal, komoly történelemmel bír. Sokan, akik jártak már antikváriumokban, átélték már azt az érzést, amikor egy használt könyv vétel és árusítás tevékenységével foglalkozó üzletbe betértek, és megcsapta őket a történelem szele, ahol a régi, használt könyvek között érezni lehetett a régi korok íróinak szellemét, még hallani lehetett a töltőtoll sercegését, ahogy megpróbálták papírra vetni gondolataikat, fikcióikat.

Mennyivel személyesebb élményben van részünk, amikor egy mások által használt könyv vétel útján a kezünkbe akad, hiszen tartalmán túl is sok mindenről tudna még mesélni ez az összeragasztott vagy cérnafűzött papírhalmaz.

Éppen ezért fontos számunkra a használt könyv vétel, hogy az ezekkel a darabokkal járó örömöt megoszthassuk másokkal is. A használt könyv vétel segít készleteinket gyarapítani, és minél szélesebb választékot nyújtani kedves vásárlóinknak.

Azok az alkotások, melyeket mi a használt könyv vétel során megszerzünk, kikerülnek polcainkra, melyek közül bizonyára nem egy lesz olyan, amelyik valaki számára nagyon sokat fog jelenteni. Ezért kérjük, mielőtt kidobná fölöslegessé vált, megunt könyveit, keressen meg bennünket a használt könyv vétel ügyében, mi ugyanis megvásároljuk ezeket Öntől. A használt könyv vétel több módon történhet, nagyobb mennyiség esetén házhoz is megyünk.