Hagyatékfelvásárlás és könyvfelvásárlás egyben

Könyvfelvásárlás szolgáltatásunkat kibővítettük. Számíthat ránk akkor is, ha nem csak könyvfelvásárlás, hanem teljes hagyaték felvásárlás is érdekli.

Nagyon sok esetben örökségből visszamaradt könyvek képezik a könyvfelvásárlás tárgyát. Ebben az esetben nem csak könyvekről, hanem egyéb tárgyakról is szó van, amit az örökösök szeretnének eladni. Még nehezebb a helyzet, ha az örökölt ingóságok között értéktelen tárgyak is található, amivel az örökösök nem tudnak mit kezdeni, ellenben ezek elszállítása komoly anyagi ráfordítást igényel. Ebben az esetben is számíthat ránk. Könyvfelvásárlás szolgáltatásunk kibővült hagyatékfelvásárlással, valamint teljes lakáskiürítéssel.

Könyvfelvásárlás szolgáltatásunk kibővítése az Ön kényelmének érdekében történt. Egyre nagyobb igény merült fel erre, ezért a teljes folyamatot úgy alakítottuk ki, hogy az Önnek a legkényelmesebb legyen, emellett anyagilag is a lehető legjobb megoldást tudjuk nyújtani Önnek.

Akár könyvfelvásárlás szolgáltatásunk érdekli, akár teljes hagyatékfelvásárlásról vagy teljes lakáskiürítésről van szó, minden esetben szakértő értékbecslésre van szükség. Ez Önnek nem kerül semmibe. A szakértő értékbecslés díjmentes részét képezi könyvfelvásárlás és egyéb szolgáltatásainknak.

Ebben az esetben Önnek nincs más dolga, mint telefonálni, időpontot egyeztetni munkatársunkkal, a többi gondot levesszük a válláról.

Az egyik nagy problémát a könyvek és egyéb holmik elszállítása szokta okozni. Nálunk azonban ez is megoldott kérdés, és a szakértő értékbecsléshez hasonlóan ez is díjmentes szolgáltatásunk.

Az értékbecslés, a megállapodás és a fizetés után díjmentesen elszállítjuk a könyveket és egyéb holmikat. Teljes lakáskiürítés esetén természetesen elszállítunk mindent az adott ingatlanból.

Legyen szó akár könyvfelvásárlás szolgáltatásról, akár hagyatékfelvásárlásról, a fizetés nálunk azonnali. Nálunk nincs bizományos értékesítés, Ön azonnal megkapja könyvei, egyéb ingóságai értékét.

Amennyiben a könyvfelvásárlás csak néhány kötetre korlátozódik, tehát kis mennyiségű könyvről beszélünk, akkor a legegyszerűbb, ha azt elhozza antikváriumunkba. Kis mennyiség esetén ez a könyvfelvásárlás leggyorsabb és legegyszerűbb módja. Az oldal alján tekintse meg, hogy hova tudja hozni könyveit!

Külön említést érdemel, hogy könyvfelvásárlás szolgáltatásunk nem csak régi, antik köteteket érint. Nem a könyvek kora határozza meg azok értékét. Bármilyen típusú könyvekről van szó, kérje könyvfelvásárlás szolgáltatásunkat. Értékbecslő kollégánk meghatározza azok értékét, akár új, akár régi könyvekről van szó.

A fentiek alapján látható, hogy akár könyvfelvásárlás, akár egyéb hagyatékok felvásárlása az Ön igénye, vagy esetleg teljes lakáskiürítésre van szüksége, bármely esetben fordulhat hozzánk. Hívjon minket, hogy segíthessünk!

Ide tudja hozni könyveit:

Könyv és Társai Antikvárium

Cím:

1134 Budapest, Tüzér utca 1. – A Lehel piactól két percre.

Telefon:

+36 (1) 786 6253

+36 70 423 8441

Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek: 10-18 h

Szombat: 10-14 h